As Oy Särkiniementie 25, Helsinki, julkisivusaneeraus

As Oy Särkiniementie 25, Helsinki, julkisivusaneeraus

Vuonna 1976 rakennetun kuusikerroksisen asuinrakennuksen julkisivujen ja parvekkeiden kokonaisvaltaisen korjaaminen suunniteltiin ja kilpailutettiin perinteisenä pääurakkana, joka sisälsi parvekkeiden korjaamiseen perustuvan ratkaisun. Kilpailutuksen tuloksena hanke käynnistettiin allianssi-malliin pohjaavana urakkana, jonka yhteydessä suunniteltiin parvekkeiden uusiminen entistä laajempina. Julkisivupinnat ohuteristerapattiin aiemmin uusittujen ikkunoiden säilyessä ennallaan. Rakennuksen ilmettä yleisesti modernisoitiin, ja ulkovalaistus sekä pihajärjestelyt uusittiin, ja tontille sovitettiin pelastustie. Hanke valmistui joulukuussa 2019.

 

Vuoden 1976 asu
Lopputulos 2020
Kohdekäynnillä
Parvekkeiden korjaamiseen perustunut luonnosratkaisu
Havainnekuva lopullisesta suunnitteluratkaisusta
Havainnekuva lopullisesta suunnitteluratkaisusta
Lopputulos 2020
Lopputulos 2020
Lopputulos 2020
Lopputulos 2020
Lopputulos 2020
Pihasuunnitelma pelastusteineen